Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Universe fejrer 19 år

Vi har fødselsdag!

 

Fejr Universe's 19-års fødselsdag med os, og oplev en dag fyldt med hygge og fede præmier! 

Deltag i vores festlige konkurrence på dagen eller gå på fødselsdagsjagt i parken, måske er I de heldige der vinder/finder store præmier rundt omkring i parken! Psst.... når du følger os på Facebook og Instagram vil du ugen op til fødselsdagen finde små hints til hvor vi har gemt gaverne i parken. 

På dagen kan du også se om du kan gætte hvor mange flag der er i parken og være med i lodtrækningen om et gavekort til Shop Universe.

Men det stopper ikke der! Som en ekstra godbid til vores fødselsdagsfest tilbyder vi en rabat på hele 19% på softice-produkter i vores Snack House. Så sørg for at forkæle jer selv med eks. vores unikke Universe Swirls i parken til en fantastisk pris!

Og vent, der er mere! Få også 19% rabat på alle detailvarer i vores Shop Universe. Udforsk vores udvalg af souvenirs, gaver og fantastiske merchandise og spar stort på dine favoritartikler!

Slut dig til os for en uforglemmelig dag med sjov, konkurrencer og uimodståelige tilbud, når vi fejrer Universe's 19-års fødselsdag! Vi glæder os til at se dig der!

Værd at vide

  • For hele familien
  • 05.05.2024
  • 10.00 - 17.00
  • Rabatten gælder kun denne dag
  • 19% i Shop Universe er når du køber for mindst 350kr på ikke i forvejen nedsatte varer. Rabatten gælder ikke for slik, drikkevarer og is.