Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Hundens dag

Kom og vær med til en hundevenlig dag i Universe

 

Vi er begejstrede for at byde DCH fra Broager velkommen til vores event "Hundens Dag"! De vil sørge for sjove og spændende aktiviteter til jer og jeres firbenede venner. Tag din hund med og deltag i 2 til 3 forskellige aktiviteter, som er designet til at underholde både dig og din pelsede følgesvend ved raketbanen.

Der vil også være en konkurrence sponsoreret af Agrosam fra Rinkenæs, hvor du og din hund kan vinde fantastiske præmier! Agrosam vil være til stede med legetøj, godbidder og tilbehør til at forkæle din hund og gøre dagen endnu mere speciel. De har kun det bedste til din hund, så forvent et udvalg af spændende naturlige godbidder og tilbud, der vil få din hunds hale til at logre af glæde!

Der vil også være en hundelegeplads, hvor din hund kan socialisere og lege med andre firbenede venner.

Og for vores katteelskere: Selvom dagen er dedikeret til hunde, er I stadig velkomne! Vi har håndlavet kattelegetøj og specielle tilbud, så også dine katte kan få lidt ekstra forkælelse fra Agrosam.

Birgitte Andersen fra Kørende Dyrlæge i Broager vil svare på spørgsmål, som I  må have omkring deres hunds sundhed. Hvis I ikke har taget jeres firepottede ven med kan I også få en god snak med Birgitte om små og store problemer i forhold til de fleste dyr.

Glæd dig til en uforglemmelig dag fuld af sjov, leg og kærlighed til vores pelsede venner! Vi ses på Hundens Dag i Universe! 🎉

Værd at vide

  • For hele familien
  • 27.04.2024
  • 11.00 - 14.00
  • Al færdes for dig og din hund på hundelegepladsen er på eget ansvar.