Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Gaming festival

Kom til Gaming Festivalen den 22. april!

Er du vild med gaming? Elsker du at spille med dine venner eller måske drømmer du om at gøre din hobby til en karriere? Så er Gaming Festivalen den perfekte event for dig! Festivalen finder sted på Nordals og byder på en dag fyldt med underholdning og oplevelser for alle gaming-entusiaster.

 

Gaming Festivalen er delt op i tre kategorier, så der er noget for enhver smag. Fra gamer til karrierejob kan du møde repræsentanter fra Flyvevåbnets Air Control & Fighter Wing, Frøslev Efterskole, EPOS, BC Syd, Sønderborg E-Sport og Det Blå Gymnasium. Her får du muligheden for at lære mere om, hvordan din gaming-erfaring kan omsættes til kompetencer, der kan bruges i en karriere.

 

Du kan også game mod dine venner med aktiviteter som Hado, Jabii, Play eSalling, EvoTag, Racing simulator og Coding Pirates. Her kan du dyste mod dine venner og teste dine gaming-færdigheder i spændende konkurrencer og aktiviteter.

 

Hvis du er mere til retro-gaming, kan du besøge stande som skoleskak, Æ Bræt og NesBozz, hvor du kan prøve gamle spillekonsoller fra Nintendo og Playstation og dykke ned i gamingens historie.

(Æ'bræt har desværre måtte melde afbud)

 

Der vil også være mulighed for at møde populære YouTubere som Judex og Ronnie fra Geek'd, hvor du kan få en autograf og høre, hvordan de har omsat deres gaming-hobby til en succesfuld forretning.

 

En af de spændende udstillere er også Flyvevåbnets Air Control Wing, der fortæller om, hvordan de rekrutterer personale med gaming-erfaring. De ser gaming som en kompetence, der kan overføres til deres arbejde, da det kræver overblik, multitasking og kommunikationsevner - nøglekompetencer i deres arbejde med at overvåge luftrummet.

Oplev en ægte mockup fra Flyvevåbnets kontrolrum og ikke mindst en F-16!

 

Så smid din gamer bag i bilen og kom til Gaming Festivalen den 22. april! Med din indgangsbillet får du adgang til alle aktiviteter på dagen, og du kan se frem til en dag fyldt med spændende oplevelser, konkurrencer og mødet med gaming-verdenens entusiaster og eksperter. Vi glæder os til at se dig!

Værd at vide

  • For hele familien
  • 22.04.2023
  • 10.00 - 17.00
  • Programmet er med forbehold for ændringer.