Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Eksklusiv sæsonkortaften

Vi tilbyder jer, som sæsonkortholdere, en unik familieoplevelse den 26. & 27. april og I kan ovenikøbet vælge imellem to forskellige oplevelser/forløb.
Vi giver naturligvis lidt at spise eller kage alt efter, hvornår I melder jer til.
Så hvis I er hurtige, kan I opleve en spændende og inspirerende aften.

I tilmelder jer ved at angive hvilket tidspunkt I ønsker at deltage på, efterfulgt af hvor mange grupper I er.

Bemærk at der kan være maks. 3 personer pr. gruppe.
1 gruppe = 1 computer til opgaven.
Dernæst angiver I hvor mange I er samlet for jeres gruppe/grupper.

I kan vælge mellem:

 

Robotter
Vidste du, at ordet robot kommer fra det tjekkiske ord robota, som betyder slavearbejde? Men hvad er en robot egentlig? Hvad er de gode til, og hvorfor giver det mening, at vi bruger robotter? Vi zoomer ind på robotarme, og kigger på hvad de bliver brugt til i dag, og diskuterer hvad de kan blive brugt til at i fremtiden.  
I vil blive introduceret til vores robotarme Dobot Magician Lite, og I vil tilegne jer viden og færdigheder, så I kan programmere robotterne. Fantasien og kreativiteten skal i spil, når I skal finde ud af, hvordan I vil få jeres robot kan løse udfordringen. 

 

Kort og godt:

Så får I muligheden for at arbejde med blokprogrammering og programmere Dobot Magician Lite samt at forholde jer til robotteknologi og denne teknologis fordele og ulemper.

 

Book nu

 

3D Print
3D er kommet for at blive, og mulighederne er uendelige! Men hvad er 3D-print egentlig? Hvorfor er det smart? Hvad er udfordringerne? Og hvad kan det egentlig?
Her åbner vi op for 3D-processen for jer. Vi skal blive klogere på, hvad 3D-print er, og hvorfor det er smart.
Sammen går vi hele processen igennem: Fra udfordring til endeligt print. I skal selv tegne, printe og udfordre jer selv.

 
Kort og godt:
Så får I her en grundlæggende forståelse for 3D-print, herunder hvordan det fungerer, og hvad det kan bruges til samt mulighed for selv at tegne og printe i 3D.
 
Bemærk at det går efter først til mølle-princippet og at der kan blive udsolgt - samt at alle deltager skal medbringe deres sæsonkort!