Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Børnenes Robotfestival

Danmarks fedeste robotfestival for børn

Kom og oplev en verden af robotteknologi på vores spændende event! Der vil være noget for enhver smag og alder, og udstillerne tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser.


Hos UR Robots kan I programmere jeres helt egen robot og se den udføre kommandoer i realtid.

RobotWorkshop.dk tilbyder en Robot Games-afdeling, hvor du kan udfordre dine venner og familie i alle aldre i sjove robotspil og dyste i Robot-Bob, Robot Minigolf og Robot Battle.

robot golf
Hos Coding Pirates Sønderborg kan du lære at kode og programmere på en sjov og interaktiv måde. Mens Kodesmart.dk giver dig mulighed for at bygge dine egne små loppebotter og konkurrere om, hvem der kan skabe den flotteste og hurtigste robot.


Hos Teknologiskolen kan I bygge jeres egen loppebot med en lyssensor til kun 50 kr. eller en bil til 150 kr. Eduard.dk vil give jer en enestående laserskærer-oplevelse på tæt hold. Og RobotNordic giver jer mulighed for at afprøve deres Dobots og se, hvad de er i stand til.Odense Kommune, Verdens bedste robotby og -skole, Odinskolen, inviterer jer til at opleve lidt af det, vi arbejder med. Kom og prøv Lego Spike, hvor du kan for eksempel kan bygge og afprøve en minigolfbane eller lave græshoppeløb. Du kan også være kreativ med både Ozobot og Bluebot i børnehøjde.

TinyMobileRobots vil demonstrere deres robot, der kan tegne bl.a. fodboldbaner op. Jeppe & Lasse fra Aarhus Universitet vil vise deres robot, der hjælper med klimaforskning på en ø i Grønland.

Vidste du at danske universiteter har satellitter i kredsløb om jorden?!

Den er go’ nok - Lørdag d. 15/04 2023 sendte AU, AAU, ITU og SDU satellitten DISCO-1 i kredsløb om jorden og vi forventer at være i kontakt med den via vores mobile jordstation mens vi besøger Robotfestivallen. Så kom forbi og se hvordan satellitten fungerer og om vi har fået kontakt med den, og hvad den kan fortælle os. Her kan du også høre om de næste satellit der allerede er under udvikling, nemlig DISCO-2, som gerne skulle overvåge en gletsjer i Grønland og observere isen.

Der er mange fantastiske aktiviteter og oplevelser at opleve til eventet. Kom og bliv inspireret af den spændende verden af robotteknologi og få mulighed for at lære, udforske og have det sjovt!

 

Blandt udstillerne er:

RobotWorkshop.dk
Coding Pirates Sønderborg
Universal Robots
RobotNordic
Kodesmart.dk
Teknologiskolen
SDU

Eduard.dk

Odense Kommune, Verdens bedste robotby i børnehøjde

TinyMobileRobots
Jeppe & Lasse fra AU
AAU med robothunden SPOT - Desværre er SPOT ude af drift og kommer ikke til at deltage

Autonomous Units