Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Job FAQ

Betingelserne for at være sæsonansat i Universe er at du skal være fyldt 16 år og have afsluttet 9. klasse inden din første vagt.

Du skal medbringe din straffeattest inden første vagt samt give dit samtykke til, at Universe må indhente oplysninger hos Rigspolitiet til det, der kaldes en børneattest.

Som sæsonansat i Universe er det et ansættelseskrav, at du har et hygiejnebevis, hvis du har vagter i Food området. Hvis ikke du har et hygiejnebevis vil du få dette af Universe.

Lønvilkårene for ovenstkomstperioden 2020-2022 er fastlagt jf. fællesoverenskomst imellem Dansk Industri & CO-industri og Fonden Universe Science Park.

I din ansøgning skal du angive, hvornår du kan arbejde. Vores planlægning er afhængig af din fleksibilitet, og du forbedrer derfor dine chancer for at få et job i Universe, hvis du er åben for at arbejde i weekenderne i for- og eftersæson samt på helligdage. Ligeledes har Universe allermest travlt i perioden slut juni til midt august, som vi også kalder for højsæsonen. I højsæsonen har vi brug for rigtig mange medarbejdere, og du kan derfor ikke forvente at få ferie i denne periode.

Som sæsonansat i Universe bliver du ikke garanteret et fast timeantal. Timeantallet vil variere alt efter din rådighed og hvilke kompetencer du bliver lært op i.

Vores medarbejdere er rigtig gode til at aftale samkørsel fra de større byer i området. Hvis du er afhængig af offentlig transport er det vigtigt, at du på forhånd undersøger mulighederne. Det er dit ansvar, at du kan møde på arbejde til tiden.

Universe har cirka brug for 150 sæsonmedarbejdere hver sæson. Heraf vender cirka 60-70 medarbejdere tilbage, og vi har derfor brug for 70-80 nye medarbejdere i alle aldersgrupper fra 16 år og opefter.