Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Ansættelse i Universe

Universe ansætter ca. 150 sæsonmedarbejdere hvert år fra marts til oktober.

Inden du søger sæsonjob i Universe, skal du læse nedenstående. Det vil give dig en forståelse for Universes ansættelsesforløb samt en uddybning af de to jobrådigheder du kan vælge mellem.

 

Ansættelsesforløbet

Målet med Universes ansættelsesforløb er at få de bedste og mest engagerede medarbejdere til at give Universes gæster mindeværdige oplevelser.

Du skal som ansøger til sæsonjob i Universe gøre følgende:

Jobworkshop

For at blive sæsonansat i Universe skal du deltage i en Jobworkshop, som varer ca. 2,5 time.
På workshoppen vil du blive klogere på Universe, og hvilke forventninger vi har til dig som sæsonmedarbejder. Dagen vil byde på små, sjove og involverende øvelser, hvor du vil blive vurderet af nogle observatører. Vurderingerne er afgørende for, om du som ansøger går videre i Universes ansættelsesforløb.

Når alle workshops er gennemført, vil du per mail få at vide, om du er gået videre til Uddannelsesdagen eller ej.

 

Uddannelsesdagen

Går du videre fra Jobworkshoppen, skal du deltage i en Uddannelsesdag, der er Universes basisuddannelsesforløb.

Uddannelsesdagen forløber over én hel dag, hvor du vil få meget mere viden om Universe. Deltagelse i Uddannelsesdagen bliver aflønnet med et kursushonorar.

Det har stor betydning for Universe, at alle vores ansatte får viden om, hvad service er, lærer om Universes værdier, bliver undervist i sikkerhed, brand og evakuering samt får et bredt kendskab til parken.

På Uddannelsesdagen vil du ligeledes blive vurderet af nogle observatører, hvor præstation, mindset og engagement har en afgørende rolle for, om du går videre i ansættelsesforløbet.

Når alle Uddannelsesdage er gennemført, vil du per mail få at vide, om du bliver ansat som sæsonmedarbejder i Universe eller ej.

Går du videre fra Uddannelsesdagen, vil du blive ansat som sæsonmedarbejder i Universe og skal deltage i områdespecifik oplæring.

 

Områdespecifik oplæring

Områdespecifik oplæring er hvor den egentlige oplæring starter, og som gør dig i stand til at varetage vagter i parken.

Du vil blive ansat i Universe som helhed, og blive tilknyttet et bestemt område.

Områdespecifik oplæring fastlægges efter Uddannelsesdagen, og kan forløbe over flere dage alt afhængig af, hvilke funktioner du vil blive lært op i. Al oplæring foregår via holdoplæring, og på udvalgte dage.

Du skal i ansøgningsskemaet vælge, hvorvidt du kan deltage på oplæring på hverdage – formiddag, hverdage - eftermiddag (efter kl. 15.00) eller weekend.

Oplæring på hverdage – eftermiddag har vi lagt sent på dagen, så de af jer, der går i skole kan nå at deltage. Går du i skole og har mulighed for at komme på oplæring på hverdage om eftermiddagen, må du meget gerne krydse denne mulighed af. Dette giver en stor fleksibilitet i forbindelse med oplæringsplanerne.

Områdespecifik oplæring finder sted fra marts og frem til sæsonstart. Er der datoer, du absolut ikke kan deltage på oplæring i, er det vigtigt, at du skriver datoerne under bemærkningsfeltet.

 

Jobrådighed

Du skal i forbindelse med udfyldelse af ansøgningen tage stilling til, hvilken rådighed du har. Angivelse af din rådighed er meget vigtigt og spiller en stor rolle for, om vi inviterer dig til en Jobworkshop eller ej.

Du kan vælge mellem to rådighedsperioder:

  1. Heltid med variabelt timeantal (hverdage, weekender, helligdage og ferie)
    Hvis du kan arbejde heltid, betyder det at du kan arbejde alle ugens dage både hverdage, weekender, helligdage og ferier med varierende timetal.
    Du skal i ansøgningsskemaet angive, hvilke weekender og helligdage du kan arbejde i forsæsonen, samt hvilke uger du kan arbejde i sommerferien.
  2. Fritid (weekender, helligdage og ferie)
    Hvis du kan arbejde fritid, betyder det, at du kan arbejde i weekender, helligdage og ferier. Dette er til dig, der f.eks. går i skole i hverdagene og ikke kan arbejde heltid. Du skal i ansøgningsskemaet angive, hvilke weekender og helligdage du kan arbejde i forsæsonen, samt hvilke uger du kan arbejde i sommerferien. Hvis du bliver student til sommer og forventer at tage et sabbatår, hvor du ønsker at arbejde i Universe på heltid, må du meget gerne tilkendegive dette i bemærkningsfeltet.

Vi gør opmærksom på, at hvis din rådighed er for begrænset, forbeholder vi os ret til at afvise din ansøgning.