Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

VR Teambuilding

VR teambuilding aktiviteter

Har I, hvad der skal til at for at stoppe en tikkende bombe? I vores fantastiske teambuilding aktivitet bliver jeres omgivelser omdannet til en hæsblæsende udfordring. Strategi, samarbejde og klar kommunikation er afgørende for at redde jeres kollega, der sidder med en farlig bombe. Skynd jer, inden panikken spreder sig!

 

Spillet har fokus på kommunikation og er en klassisk teambuilding oplevelse. Aktiviteten er derfor oplagt til jer som virksomhed, der ønsker at kombinere samarbejde, moderne teknologi og sjove adrenalinkick.

 

Hvordan foregår teambuilding VR?

Med VR bliver I taget med til en virtuel verden, der ikke kan blive beskrevet med ord, men helt klart er værd at opleve på egen hånd. I vores teambuilding aktivitet sidder en af jeres kollegaer med en kompliceret bombe foran sig, mens to andre har løsningen på en manual. Det gælder nu om at forklare personen med bomben, hvad han eller hun skal gøre for at desarmere den. 

 

Lyder opgaven simpel? Tro om igen! Løs både hieroglyffer, ordspil og andre spændende moduler. Det er ikke altid den bedste idé at klippe den røde wire, som I måske ser på film.

 

Det 90 minutter lange teambuilding spil tanker jer godt og grundigt op med intensitet, fællesoplevelser og udfordringer på alle parametre - uden at være for fysisk hårdt! Når oplevelsen er slut, har I lært hinanden bedre at kende, haft det super sjovt, og forhåbentlig ikke mistet nogen kollegaer. For jer er det en genial virtual reality oplevelse for hele afdelingen. 

 

Skab årets event med teambuilding i Sønderjylland

Teambuilding i Sønderjylland har det hele: Om I er en stor eller lille virksomhed, har naturen og byerne en masse gode muligheder. Prøv f.eks. at anskaffe jer kasteskyts højt oppe i Sky Trail. Måske I er en større virksomhed, der er fordelt hist og her i landet? Her kan Sønderborg være et godt mødested. Med direkte adgang til vand og storslåede naturområder har I rig mulighed for forskellige øvelser og aktiviteter. Ved byen kan I også besøge Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og hyggelige gader, som I kan bruge som en del af jeres teambuilding aktivitet. Og så kan vi ikke komme uden om øen Als, hvor Universe Science Park ligger og venter på jer. De perfekte rammer for et smil på læberne.

 

Få mere info eller book nu på: 88 81 95 00 eller info@universe.dk

12 personer

  90 minutter

  4.995 kr. op til 12 personer

Værd at vide:

  • Prisen inkluderer entré til parken i tidsrummet for oplevelsen. Hvis I ønsker tid i parken på egen hånd, kan I tilkøbe entré for 159,- kr. per person. (kun muligt på dage hvor parken er åben)
  • Efter aftale er der mulighed for engelsktalende guide.
  • Oplevelsen kan kun bookes i Universes åbningssæson.