Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Havevandring

Lad gartnerne inspirere jer

Tag på en rejse gennem parkens smukke og særegnede flora, hør tankerne bag landskabsarkitekturen og få ny inspiration til haven derhjemme. I går på blomstervandring i hele parken hvor parkgartnerne på levende vis, fortæller om parkens mange forskellige blomster og planter, der ikke findes i enhver have.

Blandt andet besøger I den Blå Kube, hvor temaet er hentet fra naturens kræfter og planterne er hvide og blå fra forår til efterår, samt haven ved Danfoss Museum. Her vokser der planter man kan dufte til, smage på og man kan få en historie om hvordan man brugte planterne førhen, og så har vi de imponerende Bitten Clausen roser.

Gartnerne fortæller alt om parkens blomster, herunder hvor alle træer og planter kommer fra, samt hvordan man selv kan lave sine egne planter og hvornår man klipper de forskellige planter ned. Vi giver alle de råd og den vejledning vi kan, ud fra den mangeårige ekspertise vi har.

 

Få mere info eller book nu på: 88 81 95 00 eller info@universe.dk

50 personer

60 minutter

2.495 kr. op til 20 personer

Værd at vide:

  • Prisen inkluderer entré til parken i tidsrummet for oplevelsen. Hvis I ønsker tid i parken på egen hånd, kan I tilkøbe entré for 159,- kr. per person. (kun muligt på dage hvor parken er åben)
  • Efter aftale er der mulighed for engelsk eller tysk guide.
  • Oplevelsen kan kun bookes i Universes åbningssæson.