Skoledag i Universe | | Universe
Skoledag i Universe

Hvad består en skoledag af?

På hverdage udenfor skoleferierne er det muligt at tage klassen med på besøg i Universe til en særpris på kr. 3000,- per klasse* inklusiv et undervisningsforløb på 1,5 time og tid på egen hånd i den resterende del af parkens åbningstid. *Universe definerer en klasse som maksimum 28 elever og 2 lærere.

Åbningstider på skoledage 2022

2023 åbningstiderne er ikke fastlagt endnu

Vær opmærksom på, at vi har anderledes åbningstider for parkens attraktioner på skoledage.

Åbningstider for attraktioner på skoledage i 2023 er ikke helt klar endnu men vil blive opdateret snarest

Spisesteder og picnicpose bliver opdateret snarest

Undervisningsforløbene er mulige med start kl. 09:30, 11:30 eller 13:30. Ved undervisning kl. 11:30 og kl. 13:30 er ankomst til parken mulig fra kl. 10:00. Parken lukker kl. 16:00. Du kan læse mere om vores forskellige undervisningsforløb her.

 

Undervisning kl. 09:30
Er for jer, der vil have mest muligt ud af dagen i Universe. Forløbet er før parkens åbningstid, og I får derfor mest mulig tid i parken.

Undervisning kl. 11:30
Er for jer, der vil samle klassen med en fælles aktivitet lige efter ankomst til parken. Efter forløbet vil I have tre timers leg i parken. Vær opmærksom på, at enkelte attraktioner lukker tidligere end parken.

Undervisning kl. 13:30
I har mulighed for at udforske Universe og så afslutte dagen i fællesskab med et involverende undervisningsforløb. Vi anbefaler, at I kommer kl. 11.00, så eleverne har mulighed for at udforske parkens attraktioner, inden forløbets start.

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe