Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 14. marts 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Eksklusiv sæsonkort havevandring

Oplev en magisk havevandring

 

Nu kan I igen som sæsonkortholdere i Universe komme på en eksklusiv sæsonkorthavevandring helt gratis.


Mikkel og Rasmus tager imod jer med strålende smil og en ivrig lyst til at dele deres viden og kærlighed til naturen når en magisk havevandring venter i Universe. De to erfarne gartnere med en passion for deres arbejde, leder an og med 7 og 12 års erfaring i at pleje og forvandle de smukke haver, kender de så godt som hver enkelt plante, træ og blomst ved navn.

 

Under havevandringen fortæller de med glæde historier om, hvordan haven har udviklet sig gennem årene og I har mulighed for at stille spørgsmål til alt fra tankerne bag bede til hvordan planter passes. De deler sjove anekdoter om nogle af de mest interessante udfordringer, de har stået overfor, og hvordan de har overvundet dem med kreativitet og dedikation.

 

Mikkel og Rasmus elsker den mangfoldighed, deres arbejde byder på. Hver dag er en ny mulighed for at udforske forskellige planter, eksperimentere med nye designs og skabe overraskende blomsterbede, der vil forundre og inspirere besøgende.

 

Havevandringen tager ca.1 time og starter og slutter ved indgangen. Der er begrænsede pladser med 30 personer på hvert hold.

 

I år er der planlagt to dage med havevandring nemlig d. 30. og 31. august.

Tilmelding bliver tilgængelig her på siden senere.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får besked når billetterne er tilgængelige. Du kan tilmelde dig her.

 

Sådan booker du din havevandring:

 

1/ Find den ønskede tid og tryk ”Reserver nu”.

 

2/ Vælg dato:

Vælg enten den 30. eller den 31. august og angiv derefter antal personer og tryk ”Fortsæt”.

 

3/ Udfyld info:

Indtast dine oplysninger og tryk "Fortsæt".

 

4/ Bekræft booking:

Tryk "Fortsæt" for at bekræfte.

 

Som sæsonkortholder kan du parkere gratis. Husk at indtaste din nummerplade under din profil, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Vi glæder os til at se dig!

Kommende events

Se alle events