Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Sky Trail Teambuilding

Hvad er Sky Trail Teambuilding?  

I Sky Trail Teambuilding møder gæsterne en kombination af klassisk holdsamarbejde med en twist af gåde/løsningsarbejde – hvad man i dag nok ville kalde Escape Room.  
Det gælder for hvert hold om at finde og løse bogstavs-eller talkoder, som både giver adgang til svævebanen og udløser de eftertragtede ærteposer. Nogle ærteposer er placeret på banen, hvor andre er gemt på jorden.  
Hvert hold har min. ét medlem placeret på jorden med missionerne og min. ét medlem på banen. Det gælder først og fremmest om at forstå gåden, finde det rette element, hvor løsning hænger og dernæst at afkode hintet til det rigtige bogstav eller tal – alt sammen noget der kræver kommunikation, logik, ordkundskaber og højdemod.  

 
Sammen skal holdet finde 4 bogstaver eller tal, som udgør en kode. Denne kode skal enten gives til guiden ved svævebanen eller bruges til en lås på en ærteposekasse.  
Hver gang en gåde er løst, og ærteposerne fundet, gælder det om at tage svævebanen og ramme skydeskiverne på jorden. Skydeskriverne giver forskellige point alt efter hvor godt, man rammer.  
 

Det er nu op til hvert enkelt hold at løse gåderne og samle flest mulige point med ærteposerne.  
 
Holdet bestemmer selv, om de vil bytte rundt på rollerne mellem bane og jord – dog skal der ALTID være min. én placeret på jorden og én på banen.  

 4-30 personer

  90 minutter

  4995kr op til 20 personer

Værd at vide:

 

  • Maksimalt tilladt vægt 136 kg
  • Maksimalt tilladt højde 203
  • Det er ikke tilladt for gravide at benytte sig af Sky Trail
  • Af sikkerhedsmæssige årsager skal lommerne tømmes
  • Fast fodtøj er et krav, og håret skal være sat op
  • Guiderne kan til enhver tid nægte jer at klatre på Sky Trail, hvis de vurderer, at sikkerhedsprocedurerne ikke kan blive overholdt
  • Ved tordenvejr lukker vi Sky Trail
  • Prisen inkluderer entré til parken i tidsrummet for oplevelsen. Hvis I ønsker tid i parken på egen hånd, kan I tilkøbe entré (kun muligt på dage hvor parken er åben)
  • Efter aftale er der mulighed for engelsktalende guide.
  • Oplevelsen kan kun bookes i Universes åbningssæson.

 

Få mere info eller book nu på: 88 81 95 00 eller info@universe.dk