Coronavirus | | Universe
Coronavirus

Opdateret 12-03-2020

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19

Universe Science Park følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger.

Vi sætter sæsonforberedelserne i bero, hvilket betyder Universe Science Park udskyder åbningen til 2. maj 2020.

Vi er berørte af situationen og meget kede af at måtte skuffe alle jer der havde glædet jer til sæsonåbningen i Universe. Hvis du har købt en online dateret dagsbillet til Universe fra 4. april til og med fredag 1. maj 2020, vil du automatisk få refunderet din billet. Alle andre billettyper kan ikke refunderes på nuværende tidspunkt. Vores generelle betingelser for dagsbilletter og sæsonkort gælder således fortsat.

Skoledage og arrangementer booket i perioden fra 4. april til og med fredag 1. maj 2020 er aflyst. I vil blive kontaktet af Universe, for at få hjælp med at flytte til en anden dato eller få refunderet et eventuelt forudbetalt beløb. For skoledage eller arrangementer efter 2. maj, vil generelle betingelser fortsat være gældende.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på + 45 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

 

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe