Coronavirus | INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19 | Universe
Coronavirus

Q&A omkring COVID-19

Opdateret 18-09-2020

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19

Universe Science Park følger hele tiden udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Vi følger myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer, så vi forsat kan sikre at det kan være trygt at komme på besøg i parken.

Vi følger regeringens nyeste retningslinjer for serveringsteder og der er derfor indført krav om mundbind på vores serveringssteder. Dette gælder for alle på 12 år og derover. Vores medarbejdere kan bortvise gæster der undlader.

Alle vores permanente attraktioner, aktiviteter, undervisningsforløb og udstillinger er åbne, tilgængelige og i fuld drift.

Vi sælger dagsbilletter ved indgangen, men opfordrer alle til at købe billetter online, som kan være med at skabe mindre kødannelse ved ankomst til parken.

Ifølge myndighedernes retningslinjer er det på nuværende tidspunkt ikke anbefalet at afholde markeder, festivaler eller lignende arrangementer. På baggrund heraf og den aktuelle opblomstring af smittesituationen efter sommerferien, har vi besluttet, ud fra et forsigtighedsprincip, at aflyse efterårets særlige events i Universe.

I Parken er venteområderne fortsat ændret, så der er plads efter myndighedernes retningslinjer. Desuden er der ved alle større attraktioner håndsprit både ved ind- og udgang. Vi fastholder øget rengøringshyppighed af gæstenære faciliteter. Kontaktpunkter som gæsterne rører med hænderne, bliver desinficeret løbende. Bliver man sulten under besøget, vil spisesteder være åbne efter myndighedernes retningslinjer.

Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen i Universe.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på + 45 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe