Coronavirus | INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19 | Universe
Coronavirus

Opdateret den 8. juli 2021

INFORMATION OM GENÅBNING EFTER CORONAVIRUS/COVID-19

Vi har taget en række COVID-19-hensyn, for at passe godt på vores gæster og medarbejdere. Det betyder følgende for dit næste Universe-besøg:

· Som gæst i parken, skal man fra det fyldte 16. år kunne fremvise et gyldigt coronapas ved ankomst - enten digitalt eller på papir.

Ved coronapas forstås dokumentation for:
• Et negativt resultat af en covid-19-test, der ved en PCR-test, er højst 96 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget, eller ved en antigentest/hurtigtest, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget. • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 12 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.
• Et påbegyndt vaccinationsforløb mod covid-19 (Et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis)
• Et gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne ene dosis. Kræver et vaccinationsforløb flere doser anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis).

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på + 45 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om de forskellige tiltag på denne side, som vi opdaterer løbende.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe