Coronavirus | INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19 | Universe
Coronavirus

Q&A omkring COVID-19

Opdateret 09-07-2020

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19

Regeringen og Folketingets partier er blevet enige om en samlet plan for genåbningen af Danmark. Alt afhænger af, at epidemien kan holdes på et kontrolleret niveau, det blev derfor muligt fra 8. juni at åbne op for kultur og aktiviteter og i det hele taget gode muligheder for oplevelser i Danmark.

Universe åbnede derfor for sæsonen lørdag den 13. juni 2020 kl. 10.00.

Universe Science Park følger stadig udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer.

For at være sikker på at kunne komme ind skal I købe en online billet, med datoen for jeres  besøg. Så vi forsat kan sikre at det kan være trygt at komme. Vi sælger fortsat dagsbilletter ved indgangen men I kan ikke være sikre på at komme ind, vi lukker porten når parken er for fuld. Venteområderne er ændret, så der er plads efter myndighedernes retningslinjer. Desuden er der ved alle større attraktioner blevet sat håndsprit op både ved ind- og udgang. Vi har øget rengøringshyppigheden af gæstenære faciliteter. Kontaktpunkter som gæsterne rører med hænderne, bliver desinficeret løbende. Bliver man sulten under besøget, vil spisesteder være åbne efter myndighedernes retningslinjer.

Vi glæder os helt vildt til at byde jer alle sammen velkommen i Universe.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på + 45 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe