Coronavirus | INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19 | Universe
Coronavirus

Opdateret 01-03-2021

INFORMATION OM GENÅBNING EFTER CORONAVIRUS/COVID-19

Universe Science Park følger genåbningen af Danmark tæt. Vores vigtigste prioritet er fortsat medarbejdernes og gæsternes sikkerhed og tryghed. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer.

Grundet omfanget af de fortsat gældende restriktioner for genåbningen af udendørs kulturaktiviteter i Danmark, herunder især det fortsatte forbud mod genåbning af indendørs lokaler/aktiviteter, ser vi det desværre ikke muligt at åbne Universe så tidligt på foråret som oprindeligt planlagt. Derfor udskyder Universe sin åbning til 30. april 2021.

Hvis du har købt billet
Hvis du har købt en online dateret dagsbillet til Universe fra 27. marts til og med torsdag 29. april 2021, vil du automatisk få refunderet din billet. Alle andre billettyper eller gavebeviser kan ikke refunderes på nuværende tidspunkt. Vores generelle betingelser gælder således fortsat.

Hvis du har sæsonkort
Hvis du har købt sæsonkort til 2021, tilbyder vi dig nu at få refunderet dit køb. Vi refunderer sæsonkort indtil den 29. april, og pengene forventes tilbagebetalt den 30. april. Det kan ske ved at kontakte os på info@universe.dk. Vi håber dog rigtig meget på, at du ikke vil svigte os nu, da det netop er nu vi har brug for din loyale støtte og tålmodighed.

Hvis du har booket arrangement eller skoledag
Skoledage og arrangementer booket i perioden fra 27. marts til og med 29. april 2021 er aflyst. I vil blive kontaktet af Universe, for at få hjælp med at flytte til en anden dato eller få refunderet et eventuelt forudbetalt beløb. For skoledage eller arrangementer efter 30. april, vil generelle betingelser fortsat være gældende.

Du er altid velkommen til at kontakte Universe på + 45 88 81 95 00 eller ved at sende en mail til info@universe.dk, hvis du har spørgsmål.

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe