Universe skal ansætte et stort antal sæsonansatte i 2021 | | Universe
Universe skal ansætte et stort antal sæsonansatte i 2021

Universe Science Park er på udkig efter et stort antal af de helt rigtige sæsonansatte til den kommende åbningssæson. Parken skal i alt bruge 140 medarbejdere, der kan sætte gæsterne i første række. Antallet af sæsonansættelser i parken har været stigende siden 2015.

Vi har nu taget hul på ansættelsesprocessen for at finde et endnu højere antal, af de mest servicemindede medarbejdere til en ny spændende sæson i Universe. Vi søger efter personale til alle funktioner i parken såsom billet, butik, renholdelse, spisesteder og de mange attraktioner, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe.

Parken har de seneste år haft en stor stigning på 40% i antallet af sæsonansatte. I 2015 var der 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 140 sæsonmedarbejdere, der søges til sæsonen i 2021. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk. Hele udvælgelsesprocessen starter med en ansøgning, der efterfølges af en jobworkshop, en uddannelsesdag og til sidst et sæsonjob i Universe. Ansøgningsfristen er søndag den 10. januar 2021, og der skal ansøges online via parkens jobportal.

Til sæson 2021 søger vi medarbejdere, der kan give vores gæster mindeværdige oplevelser. Det er helt afgørende, at man som sæsonansat hos os er imødekommende og har lyst og mod på at sætte sig ind gæsternes behov og gøre en forskel for deres dag i parken. Vigtigt er også, at man indgår i det store fællesskab af meget engagerede sæsonmedarbejdere, som hver dag gør deres bedste for at skabe smil på læben både hos gæster og kolleger, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe.

Universe Science Park går endnu en spændende sæson i møde næste år, med flere nyheder i parken og længere åbningsdage i højsæsonen. En helt ny attraktion Fire Zone, der vil give gæsterne muligheden for at opleve ild og brand på tætteste hold, indvies på åbningsdagen, samt en stor virtual reality nyhed – VR Bumper Cars. VR Bumper Cars er de klassiske radiobiler med den nyeste VR teknologi, der giver gæsterne en usædvanlig og ny oplevelse.
Nye attraktioner og nuværende attraktioner kræver endnu flere dygtige medarbejdere til de besøgende i parken, og de ansatte spiller en helt afgørende rolle i at give gæsterne den unikke og anderledes oplevelse, der er kendetegnende for Universe Science Park.
Fakta:
For at være sæsonansat i Universe skal man være fyldt 18 år inden den første vagt.
Der vil dog være enkelte sæsonstillinger til unge under 18 år, der har afsluttet 9. klasse.
Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.
Der forventes, at man kan arbejde minimum 5 uger i højsæsonen (skolernes sommerferie) og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.
Man skal kunne tale og forstå dansk.
Alle indkomne ansøgninger gennemgås løbende, og man vil blive kontaktet med henblik på en eventuel jobworkshop.

Vigtige datoer:
Ansøgningsfrist søndag den 10. januar 2021.
Jobworkshop:
Tirsdag den 19. januar 2021
Onsdag den 20. januar 2021
Lørdag den 23. januar 2021
Søndag den 24. januar 2021

Uddannelsesdage:
Tirsdag den 2. februar 2021
Onsdag den 3. februar 2021
Lørdag den 6. februar 2021
Søndag den 7. februar 2021

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 140.000 gæster, hvor af de ca. 10 procent er skolebesøg. 
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://bit.ly/3l6vu5d

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef
bach@universe.dk
Telefon: 8881 9511

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet

Kommende events

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe