Universe åbner 2020 med et stort nyt Test Lab | | Universe
Universe åbner 2020 med et stort nyt Test Lab

Universe Science park åbner sæsonen med et stort nyt Test Lab, hvor parkens gæster kan teste sig selv og deres familie. Det nye Test Lab er et stort område i parken, hvor der skal dystes med motorikken, fysikken, og hjernen. Der er to af hver udfordring, så der kan dystes på samme tid ved alle elementerne i attraktionen.

Test Lab indeholder en del klassiske science elementer, der passer ind i Universes DNA og med to af hver del, så kan parkens gæster sætte gang i den helt store fælles dyst. ”Kan bedstefar på 76 år gennemføre en laserbanen bedre end barnebarnet på 12 år, og bruger han længere tid på det”? ”Hvilken aldersgruppe er bedst til kommunikation imellem de to hjernehalvdele, en pige på 10 år eller en dreng på 13 år”?
Alle resultaterne bliver til data og igen til et stort forsøg, der fortæller en masse interessante informationer om gæsternes evner i de forskellige udfordringer, delt op på køn og alder.

”Jeg glæder mig til at se familierne dyste imod hinanden, og komme igen for at forbedre deres egne og familiens resultater. Børnene kommer til at springe ud i alle udfordringerne, som på en stor legeplads, med styret leg og synlige resultater. Test Lab kommer til at bringe konkurrencedelen frem i de fleste af vores gæster. Det bliver fedt at følge de indgivne tal her i den første sæson.”, udtaler Troels Nim Andersen, projektleder i Universe Science Park.

Standupkomiker Tjelle Vejrup, der er kendt fra DRs tv-program Versus bliver frontfigur på parkens store åbningsdag den 4. april, hvor konkurrence og dyst står på programmet.
Tjelle deltager også i en lang række events henover sæsonen, hvor gæsterne kan dyste og udfordre den kække komiker i det nye Test Lab og andre steder i parken.

Fakta om Test Lab:
Anbefalede aldersgruppe er fra 5 – 100 år
Alle elementer er lette at interagere med.
Attraktionen indeholder både fysiske, kognitive og kreative udfordringer i de tre zoner Active Lab, Learning activity og Brain Lab.
Gæsterne finder Test Lab i den gamle Explorama bygning og alle resultaterne kan gemmes i Universe appen og derefter kan disse informationer deles på de sociale medier.

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 140.000 gæster, hvor af de ca. 10 procent er skolebesøg. 
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: http://bit.ly/3a4nxcd

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Troels Nim Andersen, projektleder i Universe Science Park
tran@universe.dk
Telefon: 8881 9512

 

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe