Tankevækkende teknologisk tidsrejse i Universe | | Universe
Tankevækkende teknologisk tidsrejse i Universe

En tankevækkende teknologisk tidsrejse fra dengang mor og far var børn, med et hav af arkademaskiner og flippermaskiner, biler, der er bygget op præcis som biler fra en nostalgisk 80’er-tv-serie til det nyeste inden for AR-gaming. Det kan gæsterne opleve på lørdag den 28. august, når Universe slår dørene op til efterårets første event ”Tidsrejsen”.

Rundt omkring i parken kan de besøgende på dagen komme helt tæt på flere forskellige tidsrejser, blandt andet den originale bil, der var inspirationen til den legendariske bil, som er brugt i filmen ”Tilbage til fremtiden”, den nyeste Tesla 3, de ældste og nyeste spillekonsoller og et hav af forskellige retro-spillemaskiner.

”Jeg har altid haft en stor interesse for gamle spillekonsoller og flippermaskiner, og jeg har samlet på dem i flere år. Udvalget er så efterfølgende vokset så meget, at det inkluderer stort set alle maskiner siden sidst i 70'erne. Det er altid en stor fornøjelse at komme ud og se folks glæde, når de genkender en maskine fra deres barndom. Og at deltage i en tidsrejse i Universe med mine maskiner bliver helt fantastisk!” udtaler Martin Gavlshøj Berg, ejer af Bozz.dk.

Ud over et nostalgisk gensyn med teknologien fra fortiden bliver det også muligt for parkens gæster at prøve en Tesla 3, opleve parkens egne virtuelle verden med 5 unikke VR-udfordringer, vinde en tur i en kopi af Knight Rider-bilen K.I.T.T, som er kendt fra en 80’er-tv-serie, deltage i en Tetris-konkurrence, afprøve nye og gamle spillekonsoller og udfordre hinanden i en JABII-kamp. JABII er en moderne og ny fortolkning af gaming, altså aktiv gaming, hvor bevægelse, reaktionsevne og hurtighed kommer i første række, når der games.

”Vi gik på markedet med vores produkt i december 2020, men vores rejse strækker sig helt tilbage til foråret 2017. Det har været en lang og hård kamp, men samtidigt også en utrolig sjov og spændende kamp, fordi man aldrig ved, hvad der kommer af udfordringer - og dem har vi haft en del af.
Nu er vi meget stolte over, at vi er et sted, hvor en så stor oplevelsespark som Universe har givet os muligheden for at komme og vise vores produkt. Vi ser det på mange måder som det perfekte match, da vi har udviklet et tech-produkt og selv elsker at nørde med teknologi. Vi glæder os utroligt meget til, at en masse gæster skal prøve kræfter med JABII den 28. august”, siger Giang Le, co-founder i JABII.

Program for Tidsrejsen:

Kl. 10:00 til 17:00
Tetris-mesterskab for alle – hvor vinderen vinder 4 sæsonkort til sæson 2022.
Stor udstilling af arkademaskiner og flippermaskiner, som alle kan prøve.
Vind en tur i en kopi af Knight Rider bilen K.I.T.T – konkurrence på Facebook.
Prøvekør en Tesla 3
Udstilling om videohistorien – fra VHS til streaming
Prøv en Jabii-kamp, og deltag i lodtrækningen om to sæt Jabii – alle over 8 år kan deltage.
Stor udstilling med mere end 10 forskellige konsoller og 30 nye og gamle spil.
OBS. Der kan forekomme pauser for udstillerne.

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://bit.ly/2W6zR9j

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:
Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.
molo@universe.dk
Telefon: 8881 9516

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet

Kommende events

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe