Store og små helte fra hverdagen indtager Universe til sankthans | | Universe
Store og små helte fra hverdagen indtager Universe til sankthans

Årets sankthans i Universe byder på mere end bål og tulipanløg. En bred vifte af hverdagens helte indtager parken den 23. juni og det er lige fra brandmænd til Paw Patrol. Temaet for selve dagen er ”Brand og Redning” hvor gæsterne kan komme helt tæt på heltene og blive klogere på jobbet som brandmand eller få en ”selfie” med Chase fra Paw Patrol.

Et sankthansarrangement som det i Universe giver os mulighed for at fortælle børnene og deres forældre hvad der sker og hvem der kommer, når der opstår en brand eller en ulykke. Vi synes det er fantastisk, at vi kan finde tiden til at begejstrer de små med vores store ”Crashtender”, som børnene kan få lov til at sidde i og det er altid et kæmpe hit, udtaler Dennis Wriborg Christensen, sikkerhedschef i Sønderborg lufthavn.

Parkens gæster kan se og opleve en brandbil fra brandvæsnet, en ambulance, en politibil og den specielle brandbil fra Sønderborg lufthavn. Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål til hverdagens helte og måske trykke på en enkelt knap eller to.
Midt på dagen vil de alle indgå i en redningsaktion med en forulykket bil. Bilen skal klippes op og dukken skal reddes ud. Førstehjælp er en vigtig del af en redningsaktion og ønsker gæsterne på dagen, at få deres førstehjælp genopfrisket, så er det også en mulighed.
En mini røgdykkerbane kan afprøves lige ved siden af ”Hekseworkshoppen” hvor alle kan lave uhyggelige hekse. 
Paw Patrol kikker forbi Universe med deres populære show og giver deres fans en unik chance for at møde de tre hovedpersoner fra serien til ”Meet and Greet”.
40.000 tulipanløg er gravet op rundt omkring i parken og kan afhentes gratis kl. 18 under ledelse af Gert Jensen fra Universe`s gartnerteam.

Det er vigtigt for os at afholde vores sankthans tradition for gæsterne med bål, båltale og midsommersang, men samtidig bestræber vi os altid på at snige udfordringer og ekstra læring ind i alle de events vi afholder. Vi har inviteret disse helte til at komme og fortælle om deres job, undervise i førstehjælp og give gæsterne et indblik i hvad der sker når uheldet er ude. Paw Patrol som de fleste små børn kender, er et ekstra krydderi til de små gæster, udtaler Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe. 

(alle heltene og deres udstyr vil være tilstede på dagen, forudsat at der ikke er udkaldelser til dem)

Program:
Kl.10.00 – 21.00 Parken er åben
Kl.10.00 – 16.00 Brandvæsen, politi og ambulance
Kl.10.00 – 16.00 Røgdykkerbane
Kl.10.00 – 16.00 Førstehjælp
Kl.15.00 – 19.30 Hekse workshop
Kl.13.00 – 13.30 Brand og rednings show - redningsaktion med forulykket bil 
Kl.14.30 – 14.55 Paw Patrol show
Kl.15.30 – 16.00 Paw Patrol meet & greet   
Kl.17.00 – 21.00 Parken åbner for alle (50,-)
Kl.18.00 – 18.30 Tulipanuddeling
Kl.18.00 – 20.45 Livemusik
Kl.20.00 – 20.30 Båltale og båltænding 

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 125.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg. 
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: http://bit.ly/2RehkS1

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe. 
molo@universe.dk
Telefon: 8881 9516

 

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe