Pia vandt gratis adgang til Universe resten af livet. | | Universe
Pia vandt gratis adgang til Universe resten af livet.

Søndag den 20. oktober kl. 14 sluttede den store ”Trofæjagt” i Universe Science park, og den dygtigste trofæjæger ved navn Pia Branderup vandt adgang til parken resten af livet. For andet år i træk afslutter parken sæsonen med at belønne den person, der ud af de 10.000 deltager i jagten, er den skarpeste trofæjæger. Direktøren for Universe, Torben Kylling Petersen overrakte guldbilletten, der giver Pia gratis adgang til parken resten af livet. 

Trofæet ”Det syder og bobler” var det sværeste at finde, og jeg måtte sammen med min søster og kusine, som også deltog i jagten, komme 3 gange i parken den sidste uge for at finde trofæet.
Jeg er jo nok lidt af konkurrencemenneske og det har været sjovt at gå på jagt i alle parkens kroge. Det er virkelig fedt at vinde adgang resten af livet og nu kan jeg hjælpe min familie i 2020, udtaler Pia Brandrup, trofævinder fra Vamdrup.

Fakta om trofæjagten.
Over 10.000 personer deltog i trofæjagten i 2019.
87 trofæer var aktive i Universe appen.
Årets vinder blev fundet den sidste søndag i efterårsferien.
Trofæet i gejseren (Blå Kube) er fundet flest gange i 2019 hele 3700 gange.
”Småt og godt” blev fundet færrest gange. Det er et trofæ, som er gemt i en 3d-printer.
Der var trofæer i og udenfor parken, som områdets salgssteder, Universe hjemmesiden og på de sociale medier.

Trofæjagten valgte vi at fortsætte med her i sæson 2019, fordi vi oplevede at mange af vores gæster var vilde med at dyste, løse opgaver og gå på jagt rundt i parken.
Det er vigtigt for os at give vores besøgende så mange ”aha” oplevelser som overhovedet muligt og det har vist sig, at trofæjagten er et fantastisk redskab til det. Vi gentager succesen i den kommende sæson 2020 og går nu i krig med at opfinde endnu flere spændende trofæer til de kommende trofæjægere, udtaler Torben Kylling Petersen, administrerende direktør.

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 125.000 gæster, hvor af de ca. 10 procent er skolebesøg. 
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: http://bit.ly/2pNLNNn

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Torben Kylling Petersen, administrerende Direktør
tkp@universe.dk
Telefon: 8881 9510

 

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe