Hestehavegård og 35 andre udstillere på ”Naturens dag” i Universe. | | Universe
Hestehavegård og 35 andre udstillere på ”Naturens dag” i Universe.

Henrik fra Hestehavegård og 35 andre udstillere på ”Naturens dag” i Universe.

Klokken 10.00 lørdag den 11. september åbner Universe op for den store ”Naturens dag”, med mere end 35 udstillere indenfor Fødevarer, Livsstil, Gartneri, Landbrug og Dyrevenner fra hele Danmark. Deriblandt Henrik der er 4. generation fra Hestehavegård Frugtplantage og hans familie.

”Vi ser altid frem til Naturens dag i Universe, som for os er en super anledning til at komme tættere på forbrugeren og høre hvad der rør sig. I lang tid har det vigtigste jo været at spise lokale råvarer og også helst fra egen egn og der er vi højaktuelle på Als, med grøntsager og frugt fra plantagen. Det er 5. gang vi er med i parken og både jeg og mine børn, som også deltager, synes det er en fest dag, udtaler Henrik Bock Petersen, 4. generation og ejer af Hestehavegård frugtplantage.

Udover Henrik og hans familie bliver de mange dygtige og meget forskellige udstillere placeret rundt i parken, hvor de viser alt lige fra ugler, hunde, frugt, gin, rødbedesaft og til masser af blomster. Gartnerteamet fra Universe stiller igen op med en stor blomsterworkshop og denne gang får de hjælp af to deltager og en vinder fra tv-programmet ”De grønneste fingre” sæson 2020, sammen skal de udfordre gæsternes sans og lyst for blomsterbinding. Sommerens store majslabyrint med majsplanter, der nogle steder er over 3 meter høje, kan opleves for sidste gang på denne dag.
De besøgende kan også afprøve deres musikalske evner i en workshop ved Eva Fock, der er musikantropolog og musikentreprenør, hun vil tage dem igennem naturens lyde og guide dem i hvordan de kan fremstille musikinstrumenter i naturen.

”Naturen er også lyde og de lyde vi kan høre. Vi kan lave musikinstrumenter af naturens lyde og efter naturens spilleregler. Alle tre dele optager mig, og jeg glæder mig til at dele min fascination med andre på Naturens Dag i Universe og forhåbentlig åbne andres ører for det uventede”, udtaler Eva Fock, musikantropolog.

Alle stande og workshops er åben i parkens åbningstid kl.10.00 – 17.00.

Workshops:
Naturens musikinstrumenter og Universe blomsterworkshop.

Deltager:
Hundehjertet, Ornitologisk Forening for Als og Sundeved, Uglernes Verden, Forever, Alsia Dyrehospital, Sønderborg Skov-Park-Have, Heden-Als, Traktorlaug, Wood Sculpture, Sønderborg & Omegns Snapselaug, Købingsmark Bigård, Vild med te, WellNOx, Skærsøgaard Vin, Mjels Bryghus, Frydendal Ismejeri, Als Destilleri, Grønt fra Haven til Maven, Ryesminde Mosteri, Naturmælk, Hestehavegård Frugtplantage, Kockdesign af Allan Kock, Qviltet tøj fra Hanne & Per, PhotoByKristensen – Macrofotograf, Trædrejning, Spejder, Keramik, Rosenbuen, Eva Fock fra Ears Wide Open, LYDVÆRK, Vivitia – Drivhuse, Dahlia.dk, Universe Gartner Team.

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Se mere på www.universe.dk
Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://bit.ly/2Wr2U7R

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.
molo@universe.dk
Telefon: 8881 9516

.

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet

Kommende events

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe