Cecillie vandt en kæmpe præmie for livet | | Universe
Cecillie vandt en kæmpe præmie for livet

Søndag den 18. oktober kl. 14 sluttede den store ”Trofæjagt” i Universe Science park, og den dygtigste trofæjæger ved navn Cecilie vandt adgang til parken resten af livet.

Det er nu tredje år i træk, hvor parken afslutter sæsonen med at belønne den person, der ud af de 13.000 deltagere i jagten, er den skarpeste trofæjæger. Direktøren for Universe, Torben Kylling Petersen overrakte guldbilletten, der giver Cecilie på 22 år gratis adgang til parken og derved en livslang præmie.

”Jeg har godt nok ligget søvnløs over flere af trofæerne, men mest over et af de kartoffeltrofæer, der var her i efterårsferien. De mange plantetrofæer var ret fine og lærerige og da det var min mor der vandt jo for to år siden, så er det fedt at det nu er mig, der kan vinde. Hele min familie er klar på at deltage igen til næste år”, udtaler Cecilie Sköld Clausen, trofævinder fra Sønderborg.

Fakta om trofæjagten.

Over 13.000 personer deltog i trofæjagten i 2020.
72 trofæer var aktive i Universe appen.
Årets vinder blev fundet den sidste søndag i efterårsferien.
Trofæet ”Det specielle vandfald” fundet flest gange i 2020 hele 1961 gange.
”Etage busken” blev fundet færrest gange.
Der var trofæer i og udenfor parken, som områdets salgssteder, Universe hjemmesiden og på Instagram.

”Trofæjagten er stadig et ret stort ”hit” blandt vores gæster og det er både de gæster der kun besøger os en gang i sæsonen og vores sæsonkortholdere, som besøger os flere gange. Det er vigtigt for os at give vores besøgende så mange ”aha” oplevelser som overhovedet muligt og det har vist sig, at trofæjagten er et fantastisk redskab til det. Vi gentager succesen i den kommende sæson 2021 og går nu i krig med at finde endnu flere kroge i parken til spændende trofæer, som de kommende trofæjægere kan gå på jagt efter”, udtaler Torben Kylling Petersen, administrerende direktør.

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvor af de ca. 10 procent er skolebesøg. 
Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://bit.ly/3obbf8Z

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Torben Kylling Petersen, administrerende Direktør
tkp@universe.dk
Telefon: 8881 9510

Tilmeld dig vores pressemeddelelse

* Påkrævet

Kommende events

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe