Universe after dark | Oplev Universe i et fortryllende lys | Universe
Universe after darkDato

14 okt 2022 - 23 okt 2022

Tidspunkt

18:00 - 21:30

Køb billet

Læs mere om eventenEn fortryllende rejse

Tag med på en fortryllende rejse i efterårsferien i et univers fyldt med smukke lys og lyde efter parkens lukketid, når vi første gang åbner dørene for lysfestivalen Universe after dark.
I vil opleve at stierne er oplyste hele vejen rundt i parken på en særlig udvalgt rute.
Bygninger og træer vil være dækket af farvestrålende lys i forskellige farver og der vil være sanseindtryk der lader fantasien vandre og kreativiteten lege.

Fordybelse, begejstring og læring

I kan blive klogere på hvad lyset er, hvad det kan og hvordan det kan give fantastiske aha oplevelser. De forskellige spots har en legende tilgang som samtidig er lærende.
Ud over en magisk gåtur i parken vil der være mulighed for at I kan nyde en anderledes lækker snack som eks. Oplyst regnbue candyfloss, Magic water glasses m.m.

Værd at vide:
 • Du skal vælge både dato og ønsket ankomsttidspunkt.
 • Gåturen varer ca. 1 time.
 • Der vil være spiseområder hvor der kan købes mad og drikke.
 • Parkens attraktioner/bygninger og almindelige spisesteder vil være lukkede.
 • Billetten kan ikke opgraderes til sæsonkort.
 • Hold øje med adviseringsskiltene i parken.
 • Lyseffekter kan påvirke lysfølsomme gæster.
 • Der kan være mørkt, ujævnheder og bakket terræn undervejs på ruten.
 • Børn under 5år er gratis
 • Som sæsonkortholder har du selvfølgelig mulighed for at opleve Universe after dark gratis, men dit plastiksæsonkort virker ikke i indgangsmøllen, når du ankommer om aftenen.
  Du skal online booke en special ”Universe after dark”-billet online for at få adgang til parken efter lukketid. Der skal vælges både ankomstdato og ankomsttidspunkt ved booking. Der kan kun bookes en ”Universe after dark”-billet per sæsonkortholder og du skal være logget ind på din konto for at få billetten gratis. Du skal booke din billet online og det vil kun være muligt, at bruge dit sæsonkort til 1 Universe after dark besøg.Køb billet
Universes formål er at begejstre børn og unge for naturvidenskab gennem mindeværdige oplevelser, leg og læring. Med Universe after dark udforsker vi lysets naturlige egenskaber. Vi har designet en familieoplevelse hvor børn, unge og voksne sammen skal fascineres og lære om lys gennem oplevelser og leg. Som al anden drift af oplevelser kræver dette energi, men i alt hvad vi gør forsøger vi at energioptimere så meget som muligt.

Hvor meget energi bruger vi?
Når f.eks. en familie på 2 voksne og 2 børn besøger Universe after dark er det ekstra energiforbrug, som Universe har til lysinstallationerne opgjort per familiebesøg, faktisk mindre end hvad en gennemsnitshusstand ville have brugt i den samme tid derhjemme.

Vi ses til en magisk aften
Tilbage til forsiden

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe