Blå Kube | Udforsk, lær og grin for store og små | Universe
Blå Kube

Hvem

For hele familien

Hvad

Udstilling

Inden-/udendørs

Indendørs

Se vilde naturkræfter på tæt hold

Har I drømt om at opleve skønne gletsjere og vulkaner? Lad jeres drømme blive til virkelighed, når hele familien oplever forbløffende naturfænomener på nærmeste hold. I Blå Kube kan I bevæge jer fra den ene verden og sjove naturfænomener til den næste. Som en ægte eventyrer kan I se en gejser springe 18 m op i luften eller få et adrenalin-kick, når lyn og torden bliver sendt gennem luften.

Med andre ord får I masser af wauw-øjeblikke og kan lege jer til viden om naturvidenskaben. Alt sammen mens I har det sjovt som familie. For alt kan ske i Blå Kube. Her får I og hele familien testet jeres sanser, grænser og nysgerrighed. Vi ses til forbløffende oplevelser i Blå Kube!

Få følelsen af at være opdagelsesrejsende og gå igennem en istunnel. Her møder I et isbjerg, hvor der er knækket et stykke af,  mens I sejler rundt i en ubåd i det iskolde hav. Prøv at sæt hænderne på væggen - men pas på! Den er super kold!

Fortsætter udflugten, får I syn for sagen, når hele familien stirrer lige ned i en kunstig gejser. Her bliver 18 meter høje vandstråler sendt direkte mod loftet. De levende oplevelser giver jer et storslået og tankevækkende syn for både store og små. Fuldstændig som befandt I jer i Islands mystiske ødemark. Vi lover begejstring og underholdning for hele familien.

Ved I, hvordan gejsere, jordskælv og vulkaner opstår? Tag et kig her og bliv fascineret!

Vulkaner og Thors hammer

Fra bidende kulde til flydende lava. Indånd en duft af brændt og aske, der kilder jeres næsebor. Vulkaner kan spyde lava ud, når de er i udbrud og kan blive op til 1.500° C varm. Tag det bare roligt. Blå Kubes vulkan er ikke ægte. Til gengæld oplever I naturens magi helt tæt på. Det betyder, at I får spektakulære og lærerige minder med hjem.

Er I ægte vovehalse? Føl jer som den nordiske gud Thor, når det knitrer, blitzer og brager. Her får I et enestående og dramatisk naturfænomen på klos hold. Som at stå midt i et barsk uvejr bliver lyn og torden sendt gennem luften fra en tesla-spoler. I får med andre ord ingen problemer med at få tiden til at gå i disse levende omgivelser.

Få nysgerrigheden stillet ved at læse mere om lyn og torden her.

Samlet set giver den smukke Blå Kube jer fascinerende og betagende minder for hele familien. Gå på opdagelse nu!

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

water zone universe
Fyld vandbeholderen, pump luft i og tryk på håndtaget
VR Bumper Cars
Radiobiler på et helt nyt og futuristisk niveau
Segway Universe
Sjov og sej balancekørsel på vores segwaybane
air zone universe
Bliv klogere på vind
Rigtig dejligt sted for alle aldre, super sjov dag, som var for kort selv om vi kom kl 10, kunne vi sagtens have brugt længere tid
Inge Lene Dahl Hansen

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

Segway Universe
Sjov og sej balancekørsel på vores segwaybane
Kom ind i den prisvindende have
water zone universe
Fyld vandbeholderen, pump luft i og tryk på håndtaget
Elbiler Universe
Tag din første køretur på vores elbilbane
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe