Blå Kube | Udforsk, lær og grin for store og små | Universe
Blå Kube

Hvem

For hele familien

Hvad

Udstilling

Inden-/udendørs

Indendørs

Mærk Jorden helt tæt på i Blå Kube

Har I drømt om at opleve skønne gletsjere og vulkaner? Lad jeres drømme blive til virkelighed, når hele familien oplever forbløffende naturfænomener på nærmeste hold. I Blå Kube kan I bevæge jer fra den ene verden og sjove naturfænomener til den næste. Som en ægte eventyrer kan I se en gejser springe 18 m op i luften eller få et adrenalin-kick, når lyn og torden bliver sendt gennem luften.

Med andre ord får I masser af wauw-øjeblikke og kan lege jer til viden om naturvidenskaben. Alt sammen mens I har det sjovt som familie. For alt kan ske i Blå Kube. Her får I og hele familien testet jeres sanser, grænser og nysgerrighed. Vi ses til forbløffende oplevelser i Blå Kube!

Ny digital klode

Kom og vær med, når vi slår dørene op for en kæmpe, digital globus. I har måske nysgerrige spørgsmål om:

  • Hvor stor er Jorden?
  • Hvordan blev den skabt?
  • Og hvor meget af Jordens overflade er dækket af vand?

Alt det og meget mere kan I få svar på, når Jordens magt og kræfter bliver levende for øjnene af jer i Blå Kube. Her kan I lære om naturens vilde kræfter gennem sjove aktiviteter og den nyeste AV-teknologi. Tag på en eventyrlig rejse mens I bliver klogere på vores forunderlige verden fra et helt nyt perspektiv.

Vidste I, at den Blå Kube har forestillet en smeltende isterning? Som et kæmpe vandfald løber der hele 450.000 kopper vand ned ad siderne. Det svarer til svimlende 60 kubikmeter eller 60.000 liter i timen.

Se videoen om vores univers.

Se vilde naturkræfter på tæt hold

Få følelsen af at være opdagelsesrejsende og gå igennem en istunnel. Her møder I en kælvende gletsjer, der giver lyde fra sig og bevæger sig som en drivende isflage. Prøv at sæt hænderne på væggen - men pas på! Den er iskold!

Fortsætter udflugten, får I syn for sagen, når hele familien stirrer lige ned i en kunstig gejser. Her bliver 18 meter høje vandstråler sendt direkte mod loftet. De levende oplevelser giver jer et storslået og tankevækkende syn for både store og små. Fuldstændig som befandt I jer i Islands mystiske ødemark. Vi lover begejstring og underholdning for hele familien.

Ved I, hvordan gejsere, jordskælv og vulkaner opstår? Tag et kig her og bliv fascineret!

Vulkaner og Thors hammer

Fra bidende kulde til flydende lava. Føl hvordan gulvet bliver “levende”, mens en sveden svovllugt kildrer jeres næsebor. Vulkaner kan spyde lava ud, når den er i udbrud og kan blive op til 1.500° C varm. Tag det bare roligt. Blå Kubes vulkan er ikke ægte. Til gengæld oplever I naturens magi helt tæt på. Det betyder, at I får spektakulære og lærerige begivenheder med hjem.

Er I ægte vovehalse? Føl jer som den nordiske gud Thor, når det knitrer, blitzer og brager. Her får I et enestående og dramatisk naturfænomen på klos hold. Som at stå midt i et barsk uvejr bliver lyn og torden sendt gennem luften fra en lydgenerator. I får med andre ord ingen problemer med at få flere timer til at gå i disse levende omgivelser.

Få nysgerrigheden stillet ved at læse mere om lyn og torden her.

Samlet set giver den smukke Blå Kube jer fascinerende og betagende minder for hele familien. Gå på opdagelse nu!

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

træ på hovedet Universe
Træet der vokser på hovedet
Segway Universe
Sjov og sej balancekørsel på vores segwaybane
ball factory
Løft, skyd og bliv fascineret
gravemaskine Universe
På med hjelmen, og så går det ellers derudad!
Rigtig dejligt sted for alle aldre, super sjov dag, som var for kort selv om vi kom kl 10, kunne vi sagtens have brugt længere tid
Inge Lene Dahl Hansen

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

Affyr bobler universe
Brug app'en til at affyre bobler
rappelling universe
Styr udenom hullerne
lift a car Universe
Hiv til, kravl op eller tilkald forstærkning!
Vejrhave Universe
Haven indeholder tordenskyer, regndråber og meget mere
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe