Persondatapolitik ved rekruttering | Universe
Persondatapolitik ved rekruttering

Persondatapolitik for behandling af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

I forbindelse med rekruttering hos Universe behandler vi dine personoplysninger som anført i denne politik.

Fonden Universe Science Park, CVR-nr.: 35141375, Mads Patent Vej 1, 6430 Nordborg, (”Universe” eller ”vi”) er dataansvarlig med hensyn til de personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af din ansøgning.

Grundlaget for behandlingen er din anmodning om vores behandling af din ansøgning og CV samt dit samtykke. Vi behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger m.v.

Såfremt den pågældende stilling kræver, at du gennemfører personlighedstests eller lignende, vil du blive informeret herom, når vi har behandlet din ansøgning. Resultaterne af sådanne tests behandles fortroligt, men indgår i vores bedømmelse af din ansøgning. Resultaterne vil blive slettet, når evalueringsprocessen er afsluttet, medmindre du tilbydes ansættelse.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, udbydere af personlighedstests mm.

Som en del af rekrutteringsprocessen kan det være, at vi også vil indhente yderligere oplysninger omkring dig fra internettet, herunder også sociale medier.

Ydermere kan det være, at vi deler dine data med offentlige og juridiske instanser, hvis vi er tvunget til at dele dine data med dem.

Som en del af vores evaluering af dig og din ansøgning kan det være, at vi indhenter referencer fra dine tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere. Vi indhenter kun referencer, såfremt du har givet dit samtykke dertil.

Hvis du tilbydes ansættelse, vil du blive bedt om at fremvise din straffeattest og skal indgive samtykke til indhentelse af børneattest, idet vi har gæster i parken under 15 år. Også sådanne oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

Hvis du bliver tilbudt en stilling hos Universe, vil din ansøgning samt yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsen blive en del af din personlige medarbejderfil hos os.

Hvis du ikke tilbydes en stilling, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på seks måneder efter vores afslag. Hvis du har søgt sæsonjob, og har deltaget i Jobworkshop og evt. Uddannelsesdag, vil det blive opbevaret i 18 måneder af hensyn til evt. genansøgning til næste sæson. Ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger kan opbevares længere, hvis du giver dit samtykke til dette.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har derudover ret til at bede om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, at dine personoplysninger berigtiges, såfremt dette er nødvendigt, eller at dine personoplysninger slettes i visse tilfælde.

Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, udøve nogle af disse rettigheder, klage eller har spørgsmål vedrørende behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@universe.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe