Arbejdsområder | Herunder finder du en række beskrivelser af de forskellige områder og arbejdsopgaver, der er at finde i Universe. | Universe
Arbejdsområder

Hvad kan jeg arbejde med i Universe?

Herunder finder du en række beskrivelser af de forskellige områder og arbejdsopgaver, der er at finde i Universe.
Du kan som sæsonmedarbejder forvente at få vagter inden for flere forskellige eller kun enkelte områder, alt afhængig af hvad der er behov for.

Alle opgaver inden for hvert område er lige vigtige, og er afgørende for at dagen i parken bliver en særlig oplevelse for vores gæster.

Food medarbejder

Med de mange gode oplevelser bliver Universes gæster ofte både sultne og tørstige i løbet af dagen. Universe har i alt 4 spisesteder, som retter sig mod forskellige typer af gæster.

Big Bang Buffet er et spisested, hvor gæsterne har mulighed for at sidde lidt længere og nyde maden. Burger Factory er en fast food restaurant. Her kan gæsterne nyde gode, hjemmelavede burgere, der er lavet med omtanke for både sundhed og smagsløg. Snack House er en iskiosk med et stort udvalg af is, vafler, kaffe, kakao og meget andet. Biotopen er et stort drivhus, hvor man kan nyde en kop kaffe med tilhørende kage, eller en lækker sandwich. 

Ved spisestederne findes en del forskellige arbejdsopgaver, såsom tilberedning og anretning af mad, tage mod bestilling, kassebetjening samt servering. Det er derfor vigtigt, at du forstår at have mange bolde i luften ad gangen, og især give en hjælpende hånd, når der er brug for det.

Butiksmedarbejder

Shop Universe er Universes souvenirbutik, hvor salg og service er i fokus. I butikken sælges der primært legetøj og gadgets. Herudover sælges der drikkevarer, is, slik og snacks.

Arbejdsopgaverne i butikken består af salg, kassebetjening, lagerhåndtering og opfyldning. Som butiksmedarbejder er det vigtigt at du er en åben person, der kan lide at tage kontakt til gæsterne. Det er altafgørende at give alle en god oplevelse og et godt indtryk af butikken.

Billetmedarbejder

I billetområdet håndteres salg af billetter, sæsonkort og workshops. Her giver vi også gæsterne service så som bestilling af taxaer, informere om bus-, tog- og færgetider, fortælle om overnatningsmuligheder og mange andre ting som vores gæster kan finde på at spørge om.

Som billetmedarbejder er du altid den person som gæsten møder først. Det kan være i telefonen, ved salg af en billet eller når du, på vores forplads, byder gæsterne velkommen til parken. Det er derfor altafgørende at du er en åben person, som giver gæsten den første gode oplevelse og et godt indtryk af parken.

Oplevelsesmedarbejder

Oplevelsesområdet består af flere forskellige typer af opgaver. Arbejdsopgaverne består blandt andet af at betjene parkens attraktioner såsom VR udstillingen, være instruktør på segwaybanen og bilbanen, spænde seler ved SkyTrail, og hjælpe gæsterne med at bygge raketter i workshoppen. Som oplevelsesmedarbejder er der også specielle opgaver som guidede ture på tysk og engelsk, udførelse af Science Shows og Robert Robot Show.

Sikkerheden er i højsædet som oplevelsesmedarbejder, og det er derfor vigtigt at du er ansvarsfuld og er i stand til at forklare gæsterne om regler og begrænsninger. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at være smilende, servicemindet og give den gode gæsteoplevelse ude ved parkens attraktioner.

Rengøringsmedarbejder

Rengøringsopgaver består af rengøring af diverse bygninger og attraktioner i parken samt være parkvagt, hvor opgaver som tømning af skraldespande og holde parken ren er din fornemmeste opgave. Rengøringsopgaver indgår også i øvrige funktioner i parken.

Som rengøringsmedarbejder er det vigtigt at du er grundig, serviceminded og smilende.

Skoleformidler

I skoleformidlingsområdet har vi universets mest specielle og finurlige undervisningsforløb, som er meget populære.

Som skoleformidler er du med til at give vores skolegæster en fantastisk og lærerig oplevelse. Du vil som skoleformidler tage i mod skoleklasser ved hovedindgangen og undervise dem i forskellige undervisningsforløb.

Undervisningsvagter kombineres med øvrige vagter i oplevelse.

Se ledige stillinger her

Universes persondatapolitik ved rekruttering

Læs mere her

Kommende events

Kartoffelferie
universe kalender16 okt 2021 - 24 okt 2021
universe tid10:00 - 17:00
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe