VR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VR:

Science parkens fornemste opgave er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. I 2017 kommer teknologien i højsædet, når parken åbner en ny Virtual Reality udstilling på 400 m2. Udstillingen byder på 11 rum med forskellige oplevelser og spil, her i blandt det verdensberømte Minecraft. Der kan også køres ræs, med og mod de andre, i Raceroom eller hvad med at udfordre hjernen ved at ”gå planken ud” eller bliv en ny Van Gogh i Google Tilt Brush.

 

rsz_shutterstock_308826542

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbiler:

2017 byder også på nyheder for Universes yngste gæster, der kan teste deres køreevner og viden om elbiler på vores nye elbil-bane.  

 

360-fulldome

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dome:

Universe byder i den nye sæson også på en Full Dome filmoplevelse i en 360 grader rejse ud i solsystemet.

 

 

rsz_14563_-_21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den kinesiske have:

Trænger man til en mere jordnær oplevelse kan man sætte sig i en kopi af Bitten Clausens kinesiske hus, i den nyanlagte kinesiske Have, hvor man kan nyde de mange asiatiske planter og træer.

 

Dhalia4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dahlia:

Fra juli måned kan man i parken også opleve 3500 Dahliaer i 350 forskellige sorter og et væld af farver og former. Det er Skandinavien største samling af Dahliaer.

 

app

 

 

 

 

 

 

 

 

APP:

Som noget nyt lancerer Universe også en APP til telefonen, som, åbner for endnu flere oplevelser og aktiviteter i parken. Via Appen kan man skyde med vandkanoner, lave sæbebobler eller skrive sine egne vandbeskeder i det helt unikke Watermark. Man kan også finde parkens små finurlige historier ved gå på skattejagt via APPen.