Få tid til hinanden med en familiepakke der inkluderer overnatning og entré til Universe

Nu tilbyder Universe i samarbejde med de store hoteller og feriecentre i nærheden en samlet familiepakke, der består af overnatning samt entré for en familie. Opholdet bookes gennem det enkelte hotel. De deltagende hoteller ses i listen herunder med link til hotellernes hjemmeside.

Camp Universe

Der er mulighed for at overnatte i Universes Lejrskole. Læs mere.

Nørherredhus

Hotel Nørherredhus Nordborg ligger blot 3 minutters kørsel fra Universe. Nørherredhus er et familiehotel der tilbyder dejlige nyrenoverede værelser samt store familieværelser med god plads. Vores køkken byder på god mad for store og små og når vejret tillader det afholdes der grillaftener. I vores dejlige store have er der mulighed for boldspil mv.

Enjoy Resort, Marina Fiskenæs

Marina Fiskenæs, Gråsten er et feriecenter beliggende i skønne omgivelser med skov og strand. Her finder man blandt meget andet badeland, wellnessafdeling og mulighed for masser af aktiviteter.

Hotel Des Nordens

Best Western, Hotel des Nordens ligger et stenkast fra den dansk/tyske grænse, med grænseshopping i gå afstand. Atmosfæren er hyggelig og mulighederne mange. Hotellet har 127 nydelige dobbeltværelser, Aqua point, wellness, fitness samt masser af aktiviteter til børnene.

Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg – Vollerup er et hyggeligt vandrerhjem med plads til både familier og skoleklasser.

Feline sommerhuse på Als

Feline giver dig det største udvalg af sommerhuse på Als. Her findes sommerhuse i alle prisklasser, og du kan enkelt og sikkert finde netop det sommerhus der vil give familien en vellykket ferie.