Det var en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da Jørgen Mads Clausen i 2005 kunne indvie oplevelsesparken Danfoss Universe.

Det var en gammel drøm, der gik i opfyldelse, da Jørgen Mads Clausen i 2005 kunne indvie oplevelsesparken sammen med bl.a. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary.

Allerede midt i 90erne fik Danfoss-direktøren ideen til at skabe en park med fokus på naturvidenskab og teknologi, og i 2000 købte han på EXPO udstillingen i Hannover Den Blå Kube, der siden er blevet et af parkens vartegn. Siden har Universe konstant forbedret sig og sine forlystelser for at følge med børns indlæringsvaner og smag for underholdning.

Universe er en non-profit forlystelsespark, hvor alle eventuelle overskud går til at forbedre parken.

Sammen med sin kone Anette Clausen har Jørgen Mads Clausen været drivkraften i at skabe oplevelsesparken, der er finansieret af Bitten og Mads Clausens Fond. Læs mere om Jørgen Mads Clausen og hans drøm.

Universe – Nyt navn og nyt logo i 2013

UniverseLogotransparent100x100I 2013 skiftede parken navn til Universe og blev lavet om til en selvejende fond, så også andre fonde og organisationer kan være med til at støtte formålet med parken. Læs mere om ændringerne

Universe vil fortsat begejstre børn, unge og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Du kan læse mere om formålet med Universe og vores ambitioner her.